Nega lica

Koža je najveći organ koji pokriva celokupnu površinu našeg tela.

Koža ima višestruke uloge- zaštitnu ulogu, termoregulatornu funkciju, učestvuje u stvaranju D vitamina, predstavlja prirodnu barijeru, učestvuje u održavanju imuniteta.

Koža je građena od tri sloja:

 • Epiderma – gornji sloj kože, koji štiti telo od oštećenja i infekcija i pomaže u upijanju vlage,
 • Derma – sloj kože koji je u potpunosti sačinjen od živih ćelija i gustog vezivnog tkiva što koži daje gipkost, čvrstoću i jačinu.
 • Hipoderm-potkožni sloj koji se uglavnom sastoji od masnog tkiva.

Sigurno znate da postoje suva, masna, normalna i mešovita koža.

Suva koža je tanka, siromašna vodom i masnoćom, stvara perut i lako se zacrveni, sklona je boranju, pogotovo oko očiju. Javlja se kada lojne žlezde ne proizvode dovoljno sebuma za potrebe kože.

Masna koža je posledica prekomerne sekrecije lojnih žlezda koje se nalaze u dubljim slojevima kože. Masna koža ima manje izražene bore, i druge znake prekomernog starenja. Poremećena sekrecija kože uzrokuje zatvaranje pora, pojavu mitisera i pojavu stvaranja zadebljanja površinskih slojeva kože.

Normalna koža je izbalansirana i svi fiziološki procesi- sekrecija ulja, cirkulacija, odstranjivanje orožalih delova kože su u savršenoj ravnoteži.

Česta je pojava da ljudi imaju mešoviti tip kože, na licu suve obraze a masnu t zonu, na telu masnu kožu ledja, a suvu kožu nogu, stomaka i ruku.

Bez obzira koji tip kože imate, najbitnije je da kožu održavate što čistijom, i da joj pružate neophodnu ishranu i negu.

Preporučujemo vam tretman mikrodermoabrazije kao idealno rešenje za održavanje čistog i blistavog tena i regulaciju obnove površinskog sloja živih ćelija.

Nudimo vam razne tretmane za ishranu, hidrataciju i lifting lica:

 • Tretman optimalne hidratacije- intenzivno vlaži gornje slojeve kože. Smanjuje vidljivost bora. Koža je preplavljena svežinom, meka, glatka i gipka. Namenjen je svim tipovima kože i svim starosnim dobima sa problemom dehidratacije.
 • Termoaktivni tretman- intenzivno hrani kožu. Oporavlja kožu, vraća joj mekoću i elastičnost. Smanjuje vidljivost bora. Tretman podrazumeva unošenje visokokoncetrovanih hranljivih aktivniha sastojaka iz ampula u kožu i primenu termoaktivne maske koja će pomoći da sadržaj ampule prodre dublje u kožu.
 • Borelax tretman- vidno redukuje mimične bore lica. Lice je svilenkasto, glatko i relaksirano. Senzacionalan rezultat: zategnuta i revitalizovana koža bez bora.
 • Ekspres tretman- instant tretman za pročišćavanje kože, sa enzimima. Osvežava kožu, čisti je, skuplja pore, energizuje, ujednačava ten i prosvetljava. Brzo rešenje za umorne kože.
 • Apsolutni tretman- 100% prirodna, čista i koncentrovana esencijalna ulja, zadovoljiće potrebe svih tipova kože, a aromatični mirisi će uravnotežiti telo i duh. Počinje masažom ledja esencijalnom svećom, a nastavlja se tretmanom lica (nežno pilingovanje, energetska masaža i digitopresura lica, biljne koktel maske…). Apsolutno opuštanje!
 • Lifting tretman sa vitaminom c- vidno zateže kožu, glačaju se bore i mrežice bora. Koža je čvršća i vraćeni su joj energija, tonus i elastičnost. Vitamin c dokazano deluje protiv starenja kože, jer ima snažna antioksidaciona dejstva, neophodan je u sintezi kolagena u koži. Vraća elastičnost, smanjuje napetost u koži, jača zidove krvnih sudova i smanjuje vidljivost tamnih fleka i pegica. Takodje deluje protivupalno.
 • Modeling tretman sa algama- stimuliše i oživljava kožu, obnavlja ćelije kože. Dubinski hidrira kožu. Vraća tonus i svežinu koži. Anti-age efekat.
 • Tretman za izbeljivanje hiperpigmentacija- progresivno uklanja vidljive fleke. Smanjuje učestalost pojave novih pigmentacija. Koža postaje ravnomerne boje, svetle i prozračne. Preporučuje se svim tipovima kože sa izraženim hiperpigmentnim flekama, nastalim usled štetnog dejstva uv zraka. Baziran je na biljnim ekstraktima sa izbeljujućim svojstvom i vitaminom c.

Pored raznih bioloških tretmana nudimo vam i najsavremeniji tretman radiotalasnog liftinga. Radiotalasna energija prodire u duboke slojeve kože, zagreva vlakna kolagena i elastina i stimuliše njihovu produkciju. Dolazi do kontrakcije i remodeliranja kolagene mreže. Koža lica, vrata i dekoltea vidno postaje zategnutija, duboke bore se znatno smanjuju, a koža je revitalizovana.

Takodje, u nasem studiu možete dobiti vrhunsku ručnu masažu lica, kao i masažu lpg aparatom. To je revolucionarni tretman lepote, koji sprečava znake starenja i uspešno se bori protiv njih. Jedinstveni tretman lpg uredjajem vašoj koži nudi ugodnu mehaničku obradu kojom osnažuje unutrašnju strukturu i time otklanja vidljive znake starenja.