Endermologija – LPG

Celulit je bolest modernog doba. Popularno ga nazivamo “narandžina kora”, a podrazumeva promene u potkožnom vezivnom tkivu, gde se već u mladosti počinju nakupljati masne ćelije, koje zajedno sa viškom tečnosti u međućelijskom prostoru, stvaraju nakupine, spolja vidljive kao celulit.

Endermologie, nehiruška, bezbolna metoda, francuske tehnologije, pokazala se kao jedna od najboljih metoda uklanjanja celulita i preoblikovanja tela.Ekskluzivni LPG tretmani su napravili ogroman pomak u endermologiji. Bazirani su na naučnoj studiji iz Tuluza, koja pokazuje da lipomasaža kroz poslednju generaciju LPG aparata-Cellu M6 Keymodule, (roll’in, roll’up, roll’out) dovodi do lipolize masnih ćelija.

Cellu M6 Keymodule postavio je LPG tehnologiju na viši nivo. Ovaj moćan alat dizajniran je da postane integralni deo našeg životnog stila. Kreiran je u cilju poboljšanja življenja. Vrhunska tehnologija u kombinaciji sa edukovanim terapeutima, osiguravaju tretmane visokog kvaliteta i delotvornosti.

Aparat Cellu M6 Keymodule radi na principu kružne masaže, koja se ostvaruje uz pomoć dva motorizovana valjka i negativnog pritiska (vakuma). S obzirom da je vakum elektronski kontrolisan, valjci se stalno prilagođavaju i dopiru do svih slojeva kože i regija tela. Na taj način se poboljšava cirkulacija, povećava se protok krvi čime je bolja ishrana i oksigenacija tkiva. Ubrzava se proces razgradnje masnog tkiva, celulit biva redukovan, putem limfnog sistema, a koža postaje elastična i čvrsta.Takodje, pojačava eliminaciju tečnosti, čime se ubrzava izbacivanje metaboličkog otpada i toksina iz organizma.

Tretman se radi preko specijalnog odela, LPG triko, koji obezbeđuje maksimalnu udobnost, higijenu i očuvanje intime. Tretmani su potpuno bezbolni i relaksirajući tako da pomazu i u otklanjanju stresa. Za postizanje optimalnih rezultata potrebno je uraditi od 15 do 24 tretmana celog tela u trajanju od 35 minuta, koji se sprovode 2-3 puta nedeljno.

LPG aparat ima primenu i u terapeutici, jer rešava problem spazma mišića, fibroza, povreda ligamenata, kao i saniranje sportskih povreda.

ESTETIK SLIM STUDIO je sertifikovani i licencirani studio za endermologiju i kavitaciju.