LPG

Celulit je bolest modernog doba. Popularno ga nazivamo “narandžina kora”, a podrazumeva promene u potkožnom vezivnom tkivu, gde se već u mladosti počinju nakupljati masne ćelije, koje zajedno sa viškom tečnosti u međućelijskom prostoru, stvaraju nakupine, spolja vidljive kao celulit.

Ekskluzivni LPG tretmani su napravili ogroman pomak u endermologiji. Bazirani su na naučnoj studiji iz Tuluza, koja pokazuje da lipomasaža kroz poslednju generaciju LPG aparata-Cellu M6 Keymodule, (roll’in, roll’up, roll’out) dovodi do lipolize masnih ćelija.

Tretman se radi preko specijalnog odela, LPG triko, koji obezbeđuje maksimalnu udobnost, higijenu i očuvanje intime. Tretmani su potpuno bezbolni i relaksirajući tako da pomazu i u otklanjanju stresa. Za postizanje optimalnih rezultata potrebno je uraditi od 15 do 24 tretmana celog tela u trajanju od 35 minuta, koji se sprovode 2-3 puta nedeljno.

LPG aparat ima primenu i u terapeutici, jer rešava problem spazma mišića, fibroza, povreda ligamenata, kao i saniranje sportskih povreda.