Radio talasi

Konačno i kod nas! Nova tehnologija koja istovremeno uklanja masnoću i celulit i zateže opuštenu kožu. Zašto da radite tri stvari posebno kada vam pružamo mogućnost da to uradite odjednom!

Tretman radiotalasima je savremeni, nehiruški metod za zatezanje kože, redukciju celulita i masnih ćelija. Celulit predstavlja spor, degenerativni proces koji se dogadja u potkožnom masnom tkivu.

Na površini kože on se manifestuje kao pomorandžina kora. RT-tehnologija selektivno zagreva masne ćelije ispod kože i dovodi do oslobadjanja tečne masti iz ćelija, koja se apsorbuje kroz limfnu i vensku cirkulaciju. Nakon tretmana i otpuštanja tečne masti, masna ćelija se smanjuje po volumenu. Zbog toga je preporučljiva kombinacija ove metode sa LPG aparatom ili elektrostimulatorom, jer obezbedjuju bržu eliminaciju i sagorevanje tečne masti. Uočljiv je gubitak obima u tretiranom području već nakon par tretmana. Takodje, koža postaje značajno zategnutija i primetno je smanjenje tzv. “pomorandžine kore“. Preporučuje se 6 do 10 tretmana u seriji, jednom nedeljno.

Za održavanje mladolikog izgleda kože neophodno je prisustvo kolagena i elastina, čije se stvaranje, na žalost, već nakon 25. godine života znatno smanjuje. Koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore. RT-energija prodire u duboke slojeve kože, zagreva vlakna kolagena i elastina i stimuliše njihovu produkciju. Dolazi do kontrakcije kolagena i remodeliranja kolagene mreže čime se znacajno smanjuju postojeće bore. Koža lica, vrata i dekoltea značajno je zategnutija i revitalizovana.

Ova inovativna metoda može nežno i efikasno da zategne kožu na Vašem licu, vratu, rukama, stomaku i butinama, kao i da reši problem celulita i masnih naslaga.